Jessica Uijttewaal

Secretaris

Jessica is sinds 2002 werkzaam in het onderwijs, zowel in het primair als in het voortgezet onderwijs. In haar vrije tijd speelde zij jarenlang in amateurorkesten en gaf zij enige tijd dwarsfluitles. In werkgroepen binnen verschillende verenigingen deed zij organisatorische ervaring op als algemeen lid, voorzitter of secretaris/penningmeester. Daarnaast is zij al jaren werkzaam voor verschillende theatersites, vooral als recensent, soms als fotograaf.


In 2002 heeft zij haar passies onderwijs en theater, gecombineerd door een educatief project te ontwikkelen voor de groepen 7 en 8 waar zij destijds les aan gaf. Het project draaide om de Tweede Wereldoorlog. Naast een lessenreeks bevatte het project ook een bezoek aan het Verzetsmuseum in Amsterdam en aan de musical Soldaat van Oranje in Katwijk. Voor de voorstelling kregen de leerlingen een rondleiding in Scheveningen.


Bij producties van NDM Theaterproducties zult u Jessica dan ook niet op het toneel, maar achter de schermen en bij de educatieve activiteiten aantreffen.

NDM - Theaterproducties

Copyright © 2020 Alle rechten voorbehouden

Exclusively Designed & Developed by. INFINITY SOLUTIONS.