DE OFFICIËLE POSTER VOOR LELIES - DE MUSICAL

De officiële promotieposter voor Lelies - de musical is online gekomen. Op de poster zijn gravin De Tilly (Jorge Verkroost), Vallier De Tilly (Philip Janssen), Simon Doucet (Niels de Mossenau) en Bisschop Bilodeau (David Roelofs) te zien.


"Wie bestonden in 't verleden, spreken hardop en ze treden uit de mist"

Lelies vertelt het verhaal van een groep gevangenen, die onder leiding van Simon Doucet een toneelstuk opvoeren ter ere van bisschop Jean Bilodeau. Onder het mom van 'de laatste biecht' lijkt dit toneelstuk een schuldbekentenis van Doucet, maar langzamerhand ontrafelt het verhaal zich tot een waarheid die de bisschop niet onder ogen wil komen...


Lelies is een intrigerend verhaal met uiteenlopende thema’s. Het omvat het taboe rond homoseksualiteit, de problematiek van jongeren in adolescentie en een pleidooi voor gelijke rechten voor iedereen. Deze thema’s maken de musical zowel tijdloos als confronterend actueel. 


De voorstelling zal op 3 en 4 december te zien zijn in ’t Zonnehuis in Amsterdam en op 10 en 11 december in Factorium Tilburg. Meer informatie over de voorstelling, de cast en tickets zijn hier te vinden.

NDM OP SOCIAL MEDIA

Volg nu ook NDM Theaterproducties op de sociale media. Wekelijks posten wij daar items, waarin je de cast leert kennen, achter de schermen wordt meegenomen en op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws, acties en aanbiedingen!